Fortsätt till huvudinnehållet
Vy vinterväg

Om Eventbud

Eventbud transporterar åt eventbranschen och vi älskar det. Ingen dag är den andra lik, vi är alltid beredda på att få göra olika saker. Vi gör långa och korta körningar, vi lagrar, vi bär, packar och hjälper till att få ditt event på plats. 

Leverans packning

Så jobbar vi

När vi anstränger oss blir våra kunder nöjda, och när vi har nöjda kunder blir vårt jobb ännu roligare. Vi tror på den positiva spiralen som uppstår när vi älskar vårt jobb. Vi är måna om bra service och måna om att ha folk i vårt team som förstår det. Våra chaufförer har aldrig bråttom iväg, de tar sig alltid tid att se till att dina saker kommer upp ordentligt. Inte sällan är de med och packar upp, bygger ihop och riggar. Vi vill se till att allt fungerar som det ska innan vi drar vidare.

Vi är snabbfotade och flexibla, för att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att dina grejer kommer fram, i tid och korrekt hanterat. Utan påslag för ändringar och utan krångel.

Vilka är vi?

Grundpelaren i vår verksamhet är logistik och vi anser oss ha hittat en perfekt blandning av bakgrunder för att optimera och utföra olika typer av uppdrag på bästa sätt. Vissa av oss är uppvuxna i eventbranschen, andra med lång bakgrund inom flyttsektorn och några har utvecklats inom fjärrtransport. Tillsammans skapar vi ett underlag för våra chaufförer där vi kan, inte bara specialisera oss på enskilda transporter, utan även bredda våra kunskaper för att hitta de mest fördelaktiga och kompletta lösningarna åt våra kunder.

Våra färdigheter har även skapat viljan i att utföra mer än det lokala budet, service i installationer, montage och flytt är både en glädje för oss och vår personal men främst ett verktyg i att vara en komplett partner åt våra kunder.

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?